Du visar för närvarande Dofter som gör dig lycklig och ökar ditt välbehag

Dofter som gör dig lycklig och ökar ditt välbehag

Dofter som gör dig lycklig och ökar ditt välbehag

Dofter som gör dig lycklig och ökar ditt välbehag eller lukt kallas förnimmelsen av luktsinnet.


I naturen mår vi människor oftast bra och där är det naturliga dofter som stimulerar vårt välbehag och välmående.

Vem går inte igång på en bukett rosor tillexempel?

Allt om dating- sensuella dofter
Vem älskar inte doften av rosor?

Mat brukar i regel vara väldoftande , vilket är speciellt viktigt då smaken är beroende av lukten.

Allt om dating - sensuella dofter
Mat ska lukta välbehag

Världens dyraste parfym är Clive Christians Imperial Majesty, som kostar 215 000 amerikanska dollar (motsvarade ungefär 1 350 000 svenska kronor) för en flaska på 16.90z. Det är egentligen en lyxutgåva i tio exemplar av Christians parfym N°1, och priset beror bland annat på att den innehåller en vit diamant  5 karat.

Andra parfymer som tillhör världens dyraste är N°1 av samma märke, Carons Poivre (från 1954), en eau de parfum-förpackning av Chanel 5 Baccarats Les Larmes Sacrées de Thebes, och Annick Goutals Eau d’Hadrien.

Att hitta just sin egen personliga favorit är roligt och med rätt doft ökar ditt självförtroende.
Det är viktigt med hygien och en ren kropp som får en lätt dusch av de förföriska dropparna gör att du förhoppningsvis känner dig mer förförisk och redo för en dating.
Det finns en djungel av olika dofter och märken

Här presenterar vi nätbutiken

http://www.Cedvard.se

”>
ge” src=”http://alltomkarlek.se/wp-content/uploads/2016/04/6394055C-23C1-4CE2-BE5E-FABAC44BA77A-749×1024.jpeg” alt=”Allt om dating – här finner du inspiration till att dofta sensuellt ” width=”749″ height=”1024″ /> Sensuella dofter och annat för män[/caption]

Allt om dating - sensuella lukter
Finn din favorit bland alla sensuella dofter

Cedvard.se är en svensk onlinebutik som säljer populära groomingprodukter för män. Vi erbjuder utmärkt kundservice och snabb leverans.

Allt om dating - Dofter som gör dig lycklig och ökar ditt välbehag
Dofter som gör dig lycklig och ökar ditt välbehag

Doft & Feromon – Ultimat förförelse

Står du i en situation där du behöver vara så förförande som det överhuvudtaget är möjligt? Då rekommenderar vi här på Winkwink.se att du tar dig en titt bland våra erotiska dofter och feromoner. Feromoner är dofter som vi avger när vi dras till varandra. Dessa är naturliga, närmast djuriska doftspår som du nu kan få på flaska så att du kan förföra vem som helst. När vi känner doften av feromoner kommer vi uppleva en naturlig, djurisk dragning till personen som doften kommer från. Det är någonting som vår biologi bestämmer. Du kommer verka naturligt mer tilldragande om du använder en feromondoft i förbindelse med din förförelse.