Jag kan rekommendera FILORGA hudvård av hela mitt hjärta!

Jag kan rekommendera FILORGA hudvård av hela mitt hjärta!

Oavsett man är singel eller har en partner, ålder eller om du är man eller kvinna, ansiktet är ju vårt skyltfönster och något som är värt att vårda. Tja även halsen för den glömmer man så lätt bort. I varje fall jag själv gör det.


Jag har alltid varit väldigt noga med hudvårdsprodukter och smink. Har alltid använt välkända märken som har riktade produkter för just min ålder. Numera räknas jag till den mer mogna åldern!

För ca ett år sedan övergick jag till ett billigt märke mest för att verkligen se om det var värt pengarna jag  att la på de ganska dyra produkter jag använt dittills.

Jag började få eksem efter ett tag. Tänkte inte då på att det kunde vara hudvårdsprodukterna.

Såg att jag tappade spänsten helt runt ögonen framför allt. Jag fick som vattenpåsar på ögonlocken och såg plötsligt 10 år äldre ut sa dottern.

Gick iväg till både Ålens och NK:s hudvårdsavdelning där jag  fick tips och råd om vad jag förmodligen behövde för att få tillbaka min spänst i hyn. På båda ställena blev jag rekommenderad By Terry och FILORGA.

Nu har jag använt serien FILORGA rakt igenom som hudvård och By Terry i sminkväg och är mer nöjd än med allt annat jag testat någonsin.

Så för en vecka sedan skulle jag fylla på med några produkter som var slut och var på Kicks, där hade dom fått in helt nya produkter från FILORGA och jag testade på ena ansiktshalvan det nya serumet- Ultra-lifting serum och helt otroligt!!!!! Jag såg skillnad direkt inne i butikens spegel.

BESKRIVNING LIFT DESIGNER SERUM, FILORGA SERUM & ANSIKTSOLJA

Ett serum för en radikal lyftande effekt på bara 7 dagar, dubbelt lyftande effekt. Effekter: Slätare anletsdrag, mer volym/fyllig hud, mer definition Rekommendationer: Alla hudtyper som är behov av fasthet Tips: Avlägsna roll-on-delen i metall & skölj med ljummet vatten regelbundet Textur: Snabb absorberande lotion textur Resultat: En omedelbar & långvarig effekt

Köpte hem den nya dagkrämen och då även nattkrämen som heter Lift-Structure och Sleep & Lift och jisses säger jag bara! produkterna är helt fantastiska och jag kan verkligen av hela mitt hjärta rekommendera hela deras nya serie.

För mig är det viktigt och något jag prioriterar att ha en så mjuk, len och återfuktad hud som möjligt och se hur stora påsar runt ögonen slätats ut utan ingrepp av kniv. Torrhet och klådan är borta.

BESKRIVNING LIFT STRUCTURE CREAM, FILORGA DAGKRÄM

En ultralyftande dagkräm som ger en radikalt föryngrande effekt på bara 7 dagar.
Effekter/Resultat:
Fastare hud med mer definierade anletsdrag. Kindbenen framhävs.
Rekommendationer:
Alla hudtyper som är behov av fasthet samt uppstramande effekt

BESKRIVNING SLEEP & LIFT NIGHT CREAM, FILORGA NATTKRÄM

En ultralyftande nattbalsam som använder sig av cellernas nattliga aktivitet för att återställa hudens fyllighet
Effekter/Resultat:
Fastare hud med ökad lyster.
Rekommendationer:
Alla hudtyper som är behov av fasthet samt uppstramande effekt på natten

Reklamen överensstämmer för en gång skull med resultatet anser jag!”

Jenny