Underkläder som ökar din självkänsla

Underkläder som ökar din självkänsla

På Allt om dating vill vi presentera ett företag som heter Miss Mary och som är ett litet företag som alltid sätter kunden främst i allt dom gör. Dom tror verkligen på äkta kommunikation och långsiktiga relationer.


Så här beskriver företaget sig:

Vi är alltid vänliga och respektfulla mot alla omkring oss. Våra kunder är allt för oss. Utan nöjda kunder skulle vi inte finnas. För oss är ”världsklass” en filosofi och ett sätt att tänka, en ständig påminnelse om att hela tiden bli bättre i allt vi gör.

Som kvinnor har vi alla varit med om det. Hur en dålig bh kan förstöra hela dagen! Men det behöver inte vara så. På Miss Mary tar vi komfort på allvar och har gjort det i mer än 60 år. Vi har en brinnande passion för bh-ar av hög kvalitet som kombinerar perfekt passform med tidlös design och optimal komfort. Våra kunder kallar det ”Livet före och efter Miss Mary”. Vi kallar det helt enkelt underkläder i världsklass. Välkommen till Miss Mary.

Varför vi gör det vi gör:

Vad innebär ”världsklass”? För oss innebär det perfekt sittande bh:ar med tidlös svensk design tillverkade med äkta hantverksskicklighet. Det innebär stor vikt vid detaljer och material av högsta kvalitet. Bh:ar som sitter så bekvämt att du aldrig vill ta av dem. Men det handlar om mer än så.

”Världsklass” är ett koncept som är djupt rotat i företagets kultur. Det inbegriper allt från design och kvalitet till produktion och innovation, men också sättet på vilket vi bemöter varandra som kollegor, affärspartners och dig som kund.

Att välja rätt bh är i bland svårt!

Hos Miss Mary kan du läsa och få tips:

Miss Mary – Underkläder för kvinnor

Vi på Miss Mary vill värna om kvinnans naturliga former. Sedan tidigt 60-tal då det var tid att framhäva kvinnliga former har vi arbetat med att utveckla produkter som håller upp, in och formar våra kroppar.

Vi vill själva kunna känna oss fina vid alla tillfällen och tycker att alla kvinnor är värda en vackrare silhuett.

www.missmary.se finns ett stort utbud av BH, Bodys, Korsetter i många storlekar och modeller för olika slags kvinnor.

Vår fokus är och har alltid varit oslagbar kvalitet och god passform.

SKA JAG VÄLJA EN FORMPRESSAD KUPA ELLER EN MED SÖMMAR?

Valet mellan en bh som har formpressad kupa eller en med sömmar är mer än bara en fråga om tycke och smak. Båda varianterna hör hemma i varje kvinnas bh-garderob men de har också distinkta egenskaper som gör att de passar speciellt bra för olika tillfällen och kroppstyper. Vi går genom fördelarna och nackdelarna med båda.

”Varför har man ens sömmar på en kupa?” Detta hörde jag nyligen en kvinna fråga. I hennes garderob fanns bara formpressade kupor och hon föredrog dem för att de gav en ”slät modern look”. Själv hade hon en mycket fyllig, ganska tung byst och hade under lång tid letat efter en bh som satt så där riktigt, riktigt bra som man verkligen vill att bh:n ska sitta. Jag föreslog att hon kanske borde ge en bh med kupsömmar en chans då den borde vara optimal för hennes brösttyp. Valet mellan sömmar eller sömlöst handlar om betydligt mer än bara estetik och det är just det här som vi reder ut nedan.

NÄR DU BÖR VÄLJA FORMPRESSAT

Formpressat är en storfavorit bland kvinnor som önskar en slät rund form på bysten men även för kvinnor med extra känslig hud och bröstvårtor och som inte vill riskera sömmar som kan irritera.

Avsaknaden av sömmar gör att kupan blir väldigt diskret under tajta kläder, speciellt om den är enfärgad och inte i någon färg som kontrasterar kraftigt mot huden.

En bh med formpressad kupa saknar sömmar på kupan. Till vänster visas en ovadderad kupa i Keep Fresh material. Till höger syns Confident bygel-bh med helvadderad spacerkupa

En formpressad t-T-shirt bh är bra som basplagg då den oftast har en enkel stilren look utan krusiduller. Men för kvinnor som älskar spets och vackra detaljer finns det många bh-modeller på marknaden idag som har helvadderade formpressade kupor klädda med utsökt delikata spetsar och brodyrer. I det här fallet försvinner kanske själva grundtanken om en slät sömlös look men syftet med dessa bh är att den formpressade kupan ska forma bysten perfekt rund.

”Formpressad kupa är perfekt under tunna plagg

För kvinnor som har olika storlek på brösten passar just vadderade formpressade kupor extra bra eftersom kupan redan har sin bestämda runda form som definierar bystsiluetten och effektivt döljer att ena bröstet kanske inte helt fyller ut kupan. Har du mycket stor kupstorlek eller toppiga bröst kan det ofta vara svårt att hitta en formpressning som går upp i mycket stora kupstorlekar. Det är då en kupa med sömmar är det optimala valet.

 

NÄR DU BÖR VÄLJA SÖMMAR

En kupa med sömmar ger optimal passform och stöd för alla bröststorlekar men framförallt till den stora bysten. Tack vare sömmarna kan man konstruera kupan så att den blir extra djup, vilket är perfekt för mycket stora kupstorlekar. På en bh med djupa kupor kommer bh:ns mitt sitta tätt mot kroppen mellan brösten vilket ger din byst ett bättre stöd. Formpressade kupor är svåra att tillverka i större storlekar än H-kupa utan att kupan riskerar att bli för grund alternativt för bred. Detta beror på att det finns fysiska begränsningar på hur mycket man kan forma ett enda stycke tyg. Har du stor kupstorlek rekommenderas därför kupor med sömmar eftersom den ger dig ett optimalt stöd.

Till vänster: En kupa med tredelad tulpanskärning ger en rund siluett och mycket bra stöd. Till höger: Exempel på en bygel-bh helvadderade kupor i tvådelad skärning.

Sömmar styr inte bara formen utan ger också materialet extra styrka då det inte behöver sträckas eller tvingas in i en viss form. Tack vare att kupan är byggd av flera olika separata delar kan man kombinera flera material med olika egenskaper, exempelvis en stum underkupa och elastisk överkupa. Det stumma tyget kommer lyfta och ge stöd medan det elastiska materialet kommer forma sig efter bysten och ge komfort och anpassad passform. Perfekt om dina bröst exempelvis inte är helt fylliga eller fasta upptill.

”För den fylliga bysten är sömmar optimalt”

Fördelen med sömmar är just att den ger flexibilitet när man designar bh-modeller och kan anpassas till vilken bystform som helst. Vare sig du har stor eller liten byst, toppig eller rund, med sömmar löser man allt. Det finns större variation i utseende och utförande på bh med sömmar än de som är formpressade.

En kupa med sömmar kan kombinera flera olika material i samma kupa för en skir elegant look. 

DET ENA BEHÖVER INTE UTESLUTA DET ANDRA
Men vilket du än föredrar, sömmar eller sömlöst så är utbudet stort på marknaden idag och det finns något för alla smaker och bröstformer. Och jag rekommenderar varmt att ha båda modellerna i din garderob. Så slutligen, hur gick det med kvinnan som inte gillade sömmar? Jo, hon gav en bh med tredelad kupskärning en chans och blev helt såld på vilket stöd hennes byst fick. Så efter 20 år med bara formpressat har hon nu fått en ny favorit och kommer definitivt börja inkludera fler bh-varianter i sin garderob i framtiden. Och det är just det som är det fina med bh, det finns så otroligt många varianter, alla med sitt syfte och unika egenskaper, att det vore synd att bara hålla sig till en enda typ.

 

Underkläder i världsklass kallar vi även William & Sterlings strumpor för män.

William & Sterling är ett varumärke som erbjuder klassiskt lekfulla och funktionella strumpor för män.

http://www.williamandsterling.com

Genom att kombinera material av högsta kvalitet med en specifik sömnadsteknik har vi lyckats utveckla unika strumpor med en elasticitet och form som anpassar sig perfekt efter foten. Våra tidlösa premium-strumpor för den medvetna gentlemannen finns för både sommar- och vinterbruk.

William & Sterling har löst problematiken med No-Show strumpor som ramlar av foten i skon med ett unikt organiskt silikon. Det kallar vi underkläder i världsklass.

Nu är du kanske redo för en dating?