Undersökt både ”hittan och dittan”!

Undersökt både ”hittan och dittan”!

Allt om dating - Undersökt både ”hittan och dittan”!
Undersökt både ”hittan och dittan”!

 

Den här veckan har jag blivit undersökt både ”hittan och dittan” eftersom jag både varit hos barnmorskan och tagit cellprov och hos tandläkaren. Av dessa två jobbiga besök så tycker jag att det är cellprovet som är värst. Det är inte klokt vad ont det gör att ta  det där provet.


 

Allt om dating -Stormtrooper, Lego, Stretcher, Litter
Undersökt både ”hittan och dittan”!

 

När jag ändå var där så passade jag på att ställa några frågor, vilket inte var populärt eftersom provet tas enligt löpandebandprincipen  och det finns absolut inget utrymme för några frågor.

Eftersom jag, troligen, har kommit in i klimakteriet och tycker att det är lite väl tidigt så hade  jag några frågor kring detta. Jag ville även veta vart man vänder sig om man får några problem där nere.

 

Allt om dating -

Tydligen skall man, nu när man är förbrukad och ointressant då man inte är i fertil ålder längre, kontakta vårdcentralen och först undersökas av en distriktsläkare där för att sedan undersökas av en barnmorska!? Det blir två besök sa hon och skrattade. På språng ut ifrån undersökningsrummet och med handen på dörrhandtaget (under tiden som jag klädde på mig igen) rekommenderade hon mig att ta informationsbroschyrer om klimakteriet på apoteket och när hon försvann ut i korridoren så sa hon (lite generat? ) och med viskande röst att jag kunde kontakta Läkargruppen för det har duktiga gynekologer. Jag har hämtat broschyrerna som fanns på apoteket. Eftersom jag varit/är orolig för detta med mitt tidiga klimakterium så har jag även ringt MVC tidigare i år. Jag fick då frågan om jag har tänkt bli gravid för isåfall var jag välkommen men annars får jag bara acceptera att det här är min naturliga livscykel….

Så är det att vara kvinna!