Du visar för närvarande Upphittat: En kvinnokropp!

Upphittat: En kvinnokropp!

Upphittat: en kvinnokropp!

Jag har misstänkt det länge men idag fick jag det bekräftat.


Jag har fått någon annan kvinnas kropp!

Plötsligt en dag så vaknade jag och då hade min kropp blivit utbytt mot någon annans. Ja, jag tror faktiskt t.o.m. att jag fått två andra kvinnors kroppsdelar. Jag känner inte alls igen mig själv i den här kroppen. Det har blivit jättesvårt att köpa kläder för ingenting passar. Förut visste jag precis vad jag passade i för storlekar och behövde aldrig ens prova ett plagg innan jag köpte det.

Jag var och handlade nya bh-ar idag. Jag tog hjälp av hon som jobbade där. Det blir så himla svettigt annars om man själv ska springa in och ut ur omklädningsbåset för att hämta nya bh.ar om de man provar inte passar. Nåväl, jag tog hjälp av den här tjejen i alla fall och hon passade på att mäta bysten på mig.

Förut när jag blivit mätt (alltså inte när jag ätit något utan då någon tagit ett måttband runt bysten på mig) så har jag haft storlek 75-80 B. Nu har jag 70 DD. Jag har alltså både krympt och vuxit! Omkretsen har blivit mindre och omfånget har blivit större. Jo men det får man väl vara tacksam för, väl? Efter att ha ammat tre barn i totalt nästan 3 1/2 år så väl det nästan något av ett mirakel att bysten blivit större? Jag tror inte på mirakel. Jag tror att jag råkat få med mig någon annan kvinnas kropp hem någon gång efter en fest eller så kanske. Jag vet inte när det kan ha hänt.

Om vi går till mina nedre regioner så är det i princip samma sak som hänt där fast tvärtom. Förut köpte jag byxor i storlek 36/38. Nu har jag faktiskt ingen aning om vilken storlek jag har. Jag har vågat inte prova större storlekar än 42 och då sitter byxorna för trångt. Tills vidare struntar jag i att köpa jeans eller andra byxor. Jag köper leggings istället.

Är det någon därute som saknar en överkropp eller en underkropp? Hör av er till mig så kan vi komma överens om när vi skulle kunna ses och skifta tillbaka.

Om jag får så behåller jag iofs gärna överkroppen för den är jag ganska så nöjd med, åtminstone till strax nedom bysten. Magen kan du få tillbaka för den här bulliga är inte alls lika fin som den släta fasta som jag hade förut. Jag vill ha tillbaka hela min gamla underkropp. Ja, om du vill kan du få de här fötterna som jag har. De är nog mina gamla som jag alltid har haft men de har jag aldrig varit nöjd med så vill du ha dem så kan du få dem om du har något bättre att ge mig i utbyte. Jag kan tänka mig att ge dig mitt tjocka kraftiga hår i utbyte mot ett par små och fina fötter.

Allt om dating - Upphittat: En kvinnokropp!
Upphittat: En kvinnokropp!