Det fantastiska Livet?

Det fantastiska Livet?

Vi lever i en värld där man ska få ihop sitt liv med arbete, familj, vänner och kanske en livspartner.


Men vad händer när man tappar fotfästet och känner att allting känns värdelöst?

Man ser jämnåriga runt om en bygga fantastiska karriärer, resa runt världen och starta familj och för en själv känns det så lågt bort. Näst intill onåbart.
Det känns som att allt man göra är värdelöst och man glömmer lätt bort vad man faktiskt har i livet.

Detta är en konversation mellan mig och min väninna. Vi är i åldrarna 20-25år och ibland känner man en enorm stor press på sig att få ihop livspusslet.

Man vet vad man vill men det finns mycket som saknas, de där sista bitarna som blir början på ens drömmar. Men det vi ofta glömmer bort är att vi fortfarande är så unga, precis i början av livet. Det så kallade vuxenlivet.

Det fantastiska Livet?

-Jag har en sånt jävla dåligt flyt i livet….. hatar allt. Vet fan  vad jag ska ta mig till? Hur jag ska leva?

-Vad är det som händer?

-Mitt liv suger. Fick parkeringsböter idag, jag gör fan inget medgivet, ingen vill ha mig. Kommer aldrig komma dit jag vill i livet.

– Vart vill du komma då?

-Så varför ens försöka? Jag vill ha familj, bra med pengar, ett hus, fin bil och kunna resa.

-Och varför tror du att du inte kommer komma dit?

-För kommer aldrig få dom pengar och vill orkar med ett psykfall?

-Du är inget psykfall. Det kommer komma en dag när du minst anar det, hitta den person som kommer älska allt med dig även det du anser sig vara dina brister. En person som avgudar och stärka dig när du inte orka.
Du är 21år, bara barnet precis i början av livet och allt som heter vuxenlivet. Och ja ibland känns det precis som du känner nu, men då vill jag påminna dig om att du har en underbar familj, en mamma, en pappa, syster och bror som älskar dig mer än allt annat och alla mer därtill du anser vara din familj. Sen alla dina vänner som älskar dig exakt för den du är!
Du jobbar idag med barn som du älskar att göra även om det är slitit och stressigt och ibland undrar man vad man håller på med men visst finns det fina stunder i jobbet med? Som när dom små söta barnen kramar om dig och skrattar sitt ljuva barnskratt! Pengar, fint hus, bil och resa det kommer hjärtat och jag kan lova dig att du kommer kunna se tillbaka i framtiden och tänka på att tänk att du fick just träffa mannen i ditt liv och få de underbara barnen tillsammans.
Jag vet att allt bara känns hopplöst ibland och det är absolut okej att man känner så och då ska man bara skrika av sig och inte hålla inne det där som river och sliter inom en, bara få ut det ur systemet.
Älskling det kommer lösa sig det kan jag lova dig. ❤️
Ps.
Du vet vad du vill och du är målmedveten, det är den bästa starten.
Jag älskar dig, icke att glömma!
Ds.

-Vad fint du skriver!!❤️❤️ nu gråter jag ännu mer, fast på ett skönt sett❤️ vad har jag gjort för att förtjäna dig? Jag älskar dig!!!❤️