Min leverans av Miss Mary kom idag! Jag är supernöjd!

Min leverans av Miss Mary kom idag! Jag är supernöjd!

Jag hade ett paket instoppat i mitt brevinkast idag. Paketet var från Miss Mary.


Jag var lite orolig för jag hade inget måttband när jag gjorde min beställning så jag kunde inte följa rekommendationen på sidan om hur man skulle välja storlek.

Jag chansade istället!

De båda Bh.ar som jag beställt satt perfekt! Jag blev dock lite fundersam, hur skulle dessa sitta i och med att jag ALLTID köper bh med vaddering för att få snygg form, dessa var båda utan.

Den ena har artikelnummer:203402B 0075 som bilden visar här fast jag valde beige.

Allt om dating -Min leverans av Miss Mary kom idag! Jag är supernöjd!
Min leverans av Miss Mary kom idag! Jag är supernöjd!

Den satt helt enkelt PERFEKT! Det känns som jag inte har någon bh alls på mig när jag har dessa två. Stadiga, snygga, rena, rejäla fast ändå vackra. Kan faktiskt säga att dessa två från Miss Mary är de bästa jag har i lådan med alla olika bh:ar. Ska rensa ut och hädanefter bara köpa detta märke. Har sett så mycket reklam över detta märke och ville helt enkelt testa nån själv. Nu vill jag ha både en svart och vit fast i annan modell också.

Dessa är båda bh:ar som inte syns alls under en t T-shirt och det var min önskan.

Den andra ser ut så här:

Allt om dating - Min leverans av Miss Mary kom idag! Jag är supernöjd!
Min leverans av Miss Mary kom idag! Jag är supernöjd!